Mataala mataala

Afai o lo'o e feagai ma se vai, eletise, po'o se paipa fa'alavelave fa'afuase'i po'o se fa'afitauli tautua vala'au le matou telefoni 24-itula i le 3-1-1 po'o le (415) 701-2311 mai fafo SF pe saini i le sf311.org. Aoao atili pe toe iloilo mataala auaunaga malosi.

Fa'aauauina le Manumalo a le SFPUC mo Faailoga Tau Feso'ota'iga Malosiaga Lautele

Becky Alderete, Pule o le Aufaigaluega a le Malo, ma Joe Gehrdes, Faatonu – Fegalegaleaiga i fafo, Huntsville Utilities, Alabama; ma le Sui Taitaifono, Vaega o Feso'ota'iga a Tagata Fa'atau.
  • Jackie Randazzo
Joe Gehrdes, Faatonu - Fegalegaleaiga i fafo, Huntsville Utilities, Alabama; ma le Sui Taitaifono, Vaega o Feso'ota'iga a Tagata Fa'atau.
Becky Alderete, Pule o le Aufaigaluega a le Malo, ma Joe Gehrdes, Faatonu – Fegalegaleaiga i fafo, Huntsville Utilities, Alabama; ma le Sui Taitaifono, Vaega o Feso'ota'iga a Tagata Fa'atau.

le American Public Power Association (APPA) ua toe amana'ia le SFPUC mo feso'ota'iga mata'ina a le Malo mo le 2023.

O lo tatou Aai. O lo tatou Malosiaga, o le fa'alauteleina o malosiaga lautele a le lala sooupu, na maua se Manuia i le Malo Tele Feso'ota'iga Fa'ailoga i le vaega lolomi ma numera, ae o le Break Up with Gas, lea na siitia ai le aoga o le eletise i le fale, na maua se taui o le taua i luga o le upega tafaʻilagi ma faʻasalalauga lautele.  

O fa'ailoga na fa'ailoa ia Oketopa ma tu'uina atu i le APPA Customer Connections Conference fa'aletausaga i San Antonio, Texas i le aso 15 o Novema. Na talia e le Pule o le Fefa'ataua'iga a le Power's Customer Engagement Becky Alderete le fa'ailoga e fai ma sui o le SFPUC. 

 

E uiga i Fa'asalalauga 

O lo tatou Aai. Lo Tatou Malosi. laupapa fa'ailoga

O lo tatou Aai. Lo Tatou Malosi. 

le O lo tatou Aai. Lo Tatou Malosi. osofaʻiga e a'oa'oina ai le au San Franciscans e uiga i le aoga o le malosi o le malo ma le tele o lu'itau o lo'o fa'atupu nei e le Pacific Gas & Electric Company (PG&E). O le faʻasalalauga e faʻamalosia San Franciscans e lagolago le faʻalauteleina o malosiaga lautele i San Francisco. 

I le amataga o lenei tausaga, Our City. Lo Tatou Malosi. na amatalia se fa'asalalauga fa'asalalauga totogi lea na fa'aogaina ai laupapa fa'asalalau, nofoaga e malu ai Muni, ma fa'asalalauga fa'atekinolosi e fa'alauiloa ai le malosi fa'alaua'itele i pitonu'u eseese i le itu i saute o le A'ai ma le Itumalo o San Francisco a'o le'i faia se iloiloga o le siosiomaga. O le fa'asalalauga na fa'aalia ai ata o pitonu'u ma fe'au fa'agae'etia e pu'eina ai le fiafia ma fesoasoani e fa'atosina le faitau afe o asiasiga i le OurCityOurPower.org upega tafa'ilagi fa'asalalauga. I luga o auala lolomi ma numera, o le faʻasalalauga na tuʻuina atu le sili atu i le 10 miliona faʻaaliga (ie vaʻaiga).  
 

Ta'ape ma Gas ad.

Ta'ape le Kesi 

Ia Aperila, Mama mamanaSF, o se tasi o polokalame mama mama a le ofisa, na faʻalauiloa ai se faʻasalalauga e faʻalauiloa se tupe toe totogi mo se faʻavevela vai eletise eletise ma faʻalauiloa atili e uiga i aoga o le eletise ile fale. Na fa'aogaina e le fa'asalalauga ata fa'ata ma fe'au fe'au e fa'alototeleina ai tagata o lo'o nonofo ai ina ia "agai i luma" mai a latou so'otaga o'ona ma masini e fa'aola e le kesi fa'alenatura. O le vaega o fa'asalalauga totogi o le fa'aupuga na fa'aogaina ai fa'asalalauga fa'asalalau lautele ma fa'asalalauga fa'asalalau EV fa'aalia e fa'asalalau ai le fe'au. O le fa'aaupuga na fa'aosoina fe'avea'i i itulau fa'ato'a fausia i luga ole CleanPowerSF.org o lo'o fa'aalia ai fa'amatalaga tau a'oa'oga e uiga i pamu vai fa'avevela ma punaoa fesoasoani mo alu uma-eletise.  

 
O se Ofisa Manumalo 

O le lona fa ma le lima o le Excellence in Public Power Communications Awards na tuuina atu i le SFPUC. I le faaopoopo atu i le mamalu o lenei tausaga, na aloaia ai le lala sooupu i le 2022 mo La Tatou Aai. Our Power., i le 2019 mo le Faʻamanatuina o le 100 Tausaga o le Faʻasalalauga Malosiaga Mama, ma i le 2018 mo faʻasalalauga numera i pisinisi a San Francisco o loʻo lesitala i le CleanPowerSF. 

Fa'amalo i tagata uma, ae maise a tatou paaga a le SFPUC o lo'o galulue i tua atu o vaaiga e una'ia le fa'alauteleina o le malosiaga lautele ma le eletise i luma!