Mataala mataala

Afai o lo'o e feagai ma se vai, eletise, po'o se paipa fa'alavelave fa'afuase'i po'o se fa'afitauli tautua vala'au le matou telefoni 24-itula i le 3-1-1 po'o le (415) 701-2311 mai fafo SF pe saini i le sf311.org. Aoao atili pe toe iloilo mataala auaunaga malosi.

Merry & Bright: Molī Aso malolo Sili a San Francisco!

Fa'aaliga moli aso malolo ile SF City Hall
  • Cassidy Wallerstein

E le o se aso malolo e aunoa ma le tele o moli emoemo pupula o lo'o ufitia ai le taulaga. Fa'afetai i Hetch Hetchy Power ma CleanPowerSF, o lo'o fa'aola e le SFPUC le tele o fa'aaliga moli o aso malolo e sili ona e fiafia i ai i San Francisco ma le malosi mama. A oe faamanatuina aso malolo ma uo ma aiga, ia mautinoa e siaki nisi o matou faʻaaliga sili ona fiafia i ai. Ma fa'asoa mai fo'i au fa'aaliga e te fiafia iai! 

Moli Ala Maketi 
A o'o i luga moli kiona i luga o le Maketi Street, o le vaitau aloa'ia lea. O moli matagofie o loʻo faʻamalamalamaina le Maketi Street i le va o Spear Street ma le Eighth Street ma e faʻamalosia e le 100% le malosi mama mai le Hetch Hetchy Power!  

moli fa'ailoga kiona o lo'o tautau ile Maketi Street
Kiona i tafatafa o Maketi Street

Ta'avale uaea Kerisimasi 
Fa'alogo i le tatagi o logo o le cable car (ring-a-ling ding-dong-ding!), sau i lona matagofie o le tau mo se tietie uila fa'atasi i lenei vaitau o aso malolo! O taavale uaea iloga a San Francisco ua teuteu ma sauni mo le vaitau o aso malolo. E mafai ona e ti'eti'e faigofie i luga o mauga o San Francisco ma le iloa o ta'avale uaea e fa'amalosia e Hetch Hetchy Power. 

taavale uaea ma teuteuga o aso malolo
Ata fa'aaloaloga a le SFMTA

Tatou Malamalama SF 
O le itumalo manuia o nuu, Downtown SF, o loo aumaia le Let's Glow SF i le Itumalo o Tupe i lenei vaitau o aso malolo. Let's Glow SF ose fa'apipi'i ata va'aia o lo'o fa'atino ata mai tagata tusiata fa'apitonu'u ma fa'avaomalo i luga o fale i totonu o le taulaga. Uu se ipu koko vevela ma matamata i ata e lima minute o le taumalulu i luga o One Bush Plaza, 345 Montgomery, fale o le Pacific Stock Exchange, ma le Hyatt Regency.  

ata susulu o le aisa malulu o lo'o fa'ailoa i luma o le fale
Tatou Malamalama SF

Ghirardelli Square 
O tamaiti a'oga a le Academy of Art University na fuafuaina ni la'au e 11 e fa'aalia mo le Ta'amilosaga La'au Fa'aletausaga i le Girardhelli Square. Fiafia i se vaaiga matagofie o le faga a'o e iai iina!

afiafi i le Ghirardelli Square, o le tele-tulaga, faleoloa faatau i fafo
Ata fa'aaloaloga a Ghirardelli Square

Paka Faitotoa auro 
Asiasi i le Uncle John's Tree, o se tu masani a San Francisco na amata mai i le 1929, ma faʻaauau lau savaliga i le Golden Gate Park. Tofo i se laufanua matagofie i fafo o le malamalama, auala faʻamalamalamaina, faʻaaliga fefaʻatauaʻiga ma musika ola i luga o le JFK drive ma Music Concourse, faʻamalosia uma e le 100% mama Hetch Hetchy Power! 

le tele o manoa o moli i luga o se laau tele lava
Ata fa'aaloaloga a San Francisco Recreation and Parks Department 

logo i luga o le auala tolu 
O vaitau uma o aso malolo, e maua ai e le Bayview le agaga o aso malolo ma moli logo e susulu i luga o le Ala Tolu. E mafai ona e iloa lenei faʻapipiʻi faʻapitoa faʻaletausaga i luga o le Third Street, i le va o Evans ma Jamestown Avenues. O le teuteuga faʻapitoa faʻapitoa e faʻamalosia foi e Hetch Hetchy Power!

lapo'a lapo'a fa'ailoga moli i luga o le fa'ailoga auala
O logo o Aso malolo ile 3rd Street

Leland Avenue Snowflakes 
Afai e te latalata i le Vanu o Visitacion, tago i se sukalati vevela ma tuu sina aso malolo i lau laa ma moli kiona i luga ma lalo Leland Avenue i le va o Bayshore Avenue ma Rutland Street.  

moli fa'aonaona o lo'o tautau i luga o Leland Street
Kiona i le Vanu o Visitacion

O se Eleele Matagofie i le Taumalulu Malamalama 
O lenei taumalulu, o le a toe liua le Peacock Meadow i le Golden Gate Park i se vaomatua faʻailogaina o foliga, lanu, ma le malamalama.  

“Entwined,” na saunia e le tusiata a San Francisco Charles Gadeken, e fausia ai se laufanua ofoofogia e mafai ai e tagata asiasi ona suʻesuʻeina auala mimilo, laau felanulanuaʻi, fuifui fuga tetele, ma suiga faifai pea o vaaiga o le malamalama. Fa'aosofia e le natura, o lenei feso'ota'iga fa'apipi'i faatufugaga e fa'amalosia e Hetch Hetchy Power ma o le a fa'afiafiaina tagata asiasi mai vaitausaga uma e o'o ia Fepuari 1, 2022.  

fa'aaliga faatufugaga fa'aola o se vaomatua na faia i moli
Ata fa'aaloaloga a San Francisco Recreation and Parks Department

Maota Aai 
O le masina lenei, o le a susulu le Maota o le Aai i le agaga o aso malolo e faamanatu ai aso malolo uma o Tesema, e aofia ai Hanukkah, Kerisimasi, Kwanzaa, ma le Tausaga Fou. O lo'o iai fo'i le Civic Center Plaza se la'au Kerisimasi matagofie, ma moli o aso malolo e fiafia ai.

se laau Kerisimasi teuteu i luma o le Maota o le Aai
Ata fa'aaloaloga a le San Francisco Civic Center

Salesforce Transit Center Molī Aso malolo 
Ua e alu i le faleoloa o le faletele o le Salesforce Transit Center? Ole taimi nei atonu e iai sau mafua'aga, ona o le Transbay Joint Powers Authority (TJPA) fa'atasi ma le East Cut Community Benefit District na fa'alauiloa talu ai nei se fa'aaliga moli o aso malolo i luga o le paka. Va'ai moli fa'atasi ai ma fa'afiafiaga e leai se totogi o lo'o latou talimalo ai ia Tesema atoa. Mea malie: Salesforce Transit Center e fa'amalosia e Hetch Hetchy Power!  

tagata o nonofo i laulau i fafo
Ata fa'aaloaloga a Salesforce Transit Center

Su'e nisi mea? Siaki le mea lea faafanua o moli aso malolo fa'ata'amilo i pitonu'u SF e le "The 415 Guy."

Cassidy Wallerstein